Hvad vi ønsker med dette scenarie

Vi ønsker at skabe et scenarie, som giver spillerne et indtryk af, hvordan det er at bo på jorden 97 år efter en atomkrig. Vi vil forsøge at være så tro mod The 100 settingen som muligt, så spillerne kan genkende serien, men samtidig vil vi også tilføre noget nyt.

Hvad skal jeg forvente?

Med din baggrundshistorie og mødet med de andre grupperinger og plot, vil det skabe konflikter og problemer der skal løses. Det er en kamp om overlevelse, mellem 3 meget forskellige grupperinger, i en barsk verden - og hvem der har ret til den?

Fra arrangørerne

Vi må desværre meddele at scenariet er aflyst pga. af manglende tilmeldinger og fondsstøtte (vi har fået afslag alle steder fra og den sidste i dag d. 29/6-18).

 

Det er vi naturligvis meget kede af, da vi havde glædet og til at afholde scenariet for jer. Dem af jer som har betalt, vil få en mail i den kommende uge, hvor vi beder om jeres reg. og kontonummer, så vi kan føre pengene tilbage til jer.

 

Med venlig hilsen Sabine Antiller, Vivi Hjort Kallmeyer og Anna E Jensen.

Scenariet er støttet af

Bifrost puljen og DUFs initiativstøtte.

Hjemmesiden er lavet af

Anna Jensen, med hjælp fra Daniel Larsen administrator på

Hvordan vi rammer de mål

Deltagerne kan få skrevne karakterer, i samarbejde med spillederne gennem tilmeldingen. Der er tre grupperinger, som i TV-serien, og der er fokus på kulturmøder, scavenging og konflikter. Lokationen er med til at skabe illusionen, så indlevelsen bliver højere.

Samarbejde og hjælp fra

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now